Släktforskning

Har kännt en längre tid nu att det är dags att börja släktforska igen. Är på tok för länge sedan som jag satt i kyrkböckerna och letade efter mina släktingar låångt tillbaka i tiden..! Är ju både spännande att se vilka man har i släkten, samtidigt som det är så himlans intressant.

Så ikväll ska jag ta och förnya min premunation på svar. Sen kan jag sätta mig och fortsätta leta efter släkten min. Då har jag något att sysselsätta mig med då prinsessan sover och jag inte har någon fotbollsträning.

Helgen har i alla fall varit super. Var och kollade på Sweet Camp igår. Hårda grabbarna är som kör kross! :P Sen har vi bara tagit det lugnt och kollat på film och myst i mängder.

Nu vaknade prinsessan precis, så jag ska ta upp henne och ge henne lite lunch!

För många..

För många tankar som snurrar, dom stör min sömn...
Jag bör sova, min älskade prinsessa vaknar om bara några timmar. Måste vara lite utvilad så jag kan vara den bästa mamman som jag bara kan för min fina fina ängel. Men det är så svårt att bara stänga av, sluta tänka, fundera, grubbla på livet och dess innebörd...Älskade prinsessa, vad skulle jag göra utan dig! ♥

Kärlek existerar!

Här skrivs det inte allt för ofta.. Vet ju inte riktigt vad jag ska skriva heller, så då är det inte riktigt någon mening. Skulle egentligen bara vilja vräka ur mig massor med saker, men det är för privat så det får printas ner i en egen dagbok! Finns för mycket nyfiket folksom kan läsa det..

Prinsessan växer så det knakar, dansar och pratar som en tok. Min älskade dotter..solstrålen i mitt liv. Vad skulle jag göra utan henne?! Älskar henne så otroligt mycket! Tiden går på tok för fort, man hinner nästan inte med. Så mycket förlorad tid med denna underbara lilla människan försvinner ifrån mig. Är ju jobbigt! :( Varje minut jag inte är med henne, saknar jag henne. Kan ärligt säga att jag gråter över det lite då och då!


Prinsessan gungar hos farmor! ♥

Bus med pappa, hemma i Svedje. ♥

♥♥ Älskade prinsessa! ♥♥

Äter på Athena med mamma och pappa. ♥

Dansar hos farmor. ♥

Solstrålen i Tansbyn hos gamelmoster Lena. ♥

Badar i Tandsbyn. ♥

Den finaste lilla människan som finns. ♥♥♥

Åker läggare med pappa på 1-års dagen. ♥

Kärlek existerar!