Första dagen på jobbet!

Ja, första dagen på jobbet gick hur bra som helst (eller första & första, första dagen som undersköterska rättare sagt). Alla arbets kollegor är hur bra som hellst, och då menar jag alla. Sen så är ju arbetstiderna inte så dumma heller, jobbar mellan 8-17 och är ledig helgerna, så bra arbetsdagar har jag aldrig haft under en sommar.

Har i övrigt haft en härlig kväll. Har köpt present åt svärmor, sen kommer men hem och får mat på bordet...inte illa! Sen har jag varit och hälsat på Susanne & Sterner och sen tog jag med mig fikabröd och en inflyttningsblomma och for till Nicke och kikade vart han bor nu.
Måste ju säga att det var det mysigaste stället jag har sett på länge. Mitt i skogen och långt ifrån stan! Tänk att få bo sådär, det skulle jag inte tacka nej till! Synd bara att det är så j***a myggigt, men det är sånt man vänjer sig vid! När det är fest där så kommer jag :)

Kvällen har varit härlig med andra ord, har för första gången sluppit plugga...

Nä, det är en ny dag imorgon så nu ska jag hoppa in i duschen och invänta min man...sen blir det S O V A!

Examen

Fy tusan vad underbart det känns!
Då har man slutat skola på Frösö Vård & Hälsocollege, så nu är man färdig utbildad undersköterska!

Avslutningen började kl 10, då tog vi kort med klassen och lärarna. Sen vart vi bjudna på lunch (buffé med en massa godsaker), efterrätt och sist men inte mist så fick vi våra betyg..HURRA!
Är så jäkla skönt att slippa plugga mer, men man kommer ju absolut sakna alla klasskompisarna. Så man får ju försöka hålla så god kontakt som möjligt med dom man kom nära!

Sen när jag kom hem så fick jag 10 röda rosor av min älskling och ett presentkort på Holiday Club, så vi ska åka upp till åre under en helg och bara vara med varandra och må gott i varandras sällskap (perfekt examens present)! Sen for vi ut till svärmor i Marieby för att sola och må gott, så dom hade hört på ryktesvägar att jag tog examen idag så av dom fick jag en vinkaraff och fyra vinglas. Tackar & bockar för alla fina saker som jag fått, är hur glad som hellst :)

Annars så rullar allt på som vanligt! Börjar jobba redan imorgon på Z-gränd! Hade varit skönt att få var ledig i nån dag, men det känns skönt att veta att man har jobb direkt när man är färdig.
 
Annars så tar ju lillen studenten på torsdag & svärmor fyller även år då. Och på fredag så ska vi på 30-års kalas så det blir en massa firande denna vecka!
Sen är det även premiär på strömbacka kvar, och dit måste man absolut åka :)

Nä, ska må gott resten av kvällen med min man innan man ska sova för att börja jobba imorgon...