Gråa, trista måndag.

Jag har barn som är ena riktiga sjusovare.
Har fått sovmorgon hela förra veckan till nio. Har då legat vaken en stund själv innan någo av barnen vaknat. När ingen av dom går på dagis så känner jag inte att jag måste väcka dom. Dom lägger sig senast åtta på kvällen, samtidigt, och somnar utan problem. Jag tippar på att det var värmen förra veckan som gjorde dom så trötta. Men jag klagar inte. Vi var utvilade v-a-r-j-e dag! :)
 
Idag har jag varit till Elin och gjort håret lite ljusare. Så klippning och göra håret lite ljusare, sen så är jag sommar snygg i håret (är ju redan nöjd iofs). Sen tog jag ut paketet med min nya jacka från h&m och nya tröjor från statoil på frösön innan vi for hem. 
 
Imorgon ska jag läna Mio hos sin farmor i någon timma för att själv åka till familjerättan. Äntligen ska jag få åka dit och berätta varför jag tycker Madeleine ska få gå på skolan med sina syskon. Sen får vi se om vi ska ha ett samtal tillsammans. 
Vill bara få det överstökat så vi får söka plats på antingen Orrvikens eller Mariebys skola/dagis. Så nu tänkte jag lägga mig och sova så vi tar oss upp imorgon jag och min lilla man. 
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥

Morsdag. ♥

Vilket pissväder vi haft nu.
Himlen är öppen och det har verkligen öst ner hela dagen. Men vi har hunnit med massor, även fast det varit ap tråkigt väder. Man blir lite nedstämd av vädret. Men det är välbehövligt, för titta bara så grönt det blivit ute.
 
Min morgon startade bra. Fick frukost på sängen och bara det gör ju att dagen är hur bra som helst. Sen åkte vi in till stan, köpte lite saker (blommor och fika b.la) innan vi åkte till mamma och fikade. Sen hem, laga mat och skynda ner till svärmor med blomma innan Madeleine skulle till sin pappa.
 
Så dagen har varit toppen
Det enda tråkiga är ju att lämna ifrån sig sitt barn. Att endast få ha henne varannan vecka. Men så är det när man inte är tillsammans med barnets pappa. Jobbigt, men hon behöver oss båda.
 
Imorgon blir det Elin en sväng. Lite mer slingor i detta barr behövs om jag ska bli lite ljusare till denna sommar. På tisdag försöker jag ragga en barnvakt i dryga timman för då blir det möte på familjerätten ang. Madeleines dagis/skola.
Längtar tills det är klart och bestämt hur det än blir.
 
Nu blir det bädda rent  sängen och sen hoppa in i duschen.
Tusen tack för idag mina älsklingar
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥

Sommarvärme.

Som jag älskar dessa sommardagar
Barnen är lika glada dom då, för dagarna spenderas ute. Lekparken, studsmattan, cyklarna, bilarna och vännerna utnyttjas och leks med. 
 
Som det ser ut så ska det vara fint väder veckan ut. 
Imorgon åker vi och hämtar mormor, handlar matvaror, till växtvaruhuset och köper jord och plantor och gör i ordning pallkragarna som jag målade igår. Sen ska jag så lite morötter och sallad också som förhoppningsvis kommer växa lika bra som mina tomatplantor. 
På fredag ska jag och Benny göra en efterlängtad sak, så mamma får vara barnvakt klockan åtta på morgonen. Sen blir det hem och plantera, så och stöka på. Förhoppningsvis blir det någon cykeltur till andersön i helgen också. 
 

 
Vi stökar även på med våran nya utemöbel också. Nu fattas bara sittdynor/madrass och kuddar så kan vi använda den. Vi ska även göra i ordning bordet, sen är det klart. Så nästa bild kommer när allt är färdigt.
 

 
Ne, nu blir det sängen, trött som man är. Kommer en ny dag imorgon.
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥