28 somrar gammal. ♥

Här uppdateras det inte ofta. Men skriver så ofta jag kan och om jag har någonting att skriva om.
 
Vi kämpar fortfarande på med ena kattungen. Mimmi fick ju fyra stycken varav en förmodligen har klämts i magen så framtassarna och ansiktet blivit ihoptryckt. Lillen heter han i alla fall tills vi vet om han kommer klara sig eller om vi ev. måste ta beslutet att låta honom springa på de evigt gröna ängarna (eller vad dom nu säger). 
Han blir bättre och bättre, får mer balans och hela alltet ser ut att gå åt rätt håll. Så nu återstår det bara att se om han slutar att slänga med huvudet (balansen är inte den bästa, men blir bättre och bättre). Vi hoppas att han klarar sig, för då kommer vi behålla våran lilla kämpe
 
Annars då...
 
Idag fyller jag år. Hela 28 år blev jag idag. Det är ingen ålder på en get! ;-) 
Har haft massa främmande här och fått så mycket fina presenter. Tusen tack alla som kom och firade mig på min 28-års dag och tack min älskade lilla familj för de extremt fina presenterna jag fick av er. ♥ Älskar er så! 
 
Imorgon kommer Wilma & bror Alex upp. Spenderar midsommar med oss. Kommer bli så trevligt och roligt. Blir midsommarfirande i Orrvikens lekpark på dagen för att sedan grilla hos kusinerna med familjer på backen (mitt barndomshem). Kommer bli roligt! 
 
Ne, nu blir det sängen för imorgon ska jag träna, sen bada, gratta Sandra och sedan politik mingel hos kusin Sonia. Ibland har man fullt upp!
♥ Madeleine, Mio & Benny. 

Uppdatering

Internet strular mest hela tiden. Så fruktansvärt ledsamt. Tur vi i alla fall har Internet så vi kan betala räkningarna i slutet av månaden. 
 
Snart är Mio fem månader (imorgon faktiskt) och jag undrar hur han kunnat bli så stor så fort. Han ligger i baby gymmet och snurrar från rygg till mage och tvärt om hela tiden. Han börjar äta lite små smak portioner av både gröt och puréer, men han håller sig mest till amningen. Han tar inte nappen och han har precis börjat suga på nappflaskan, så jag har varit en levande napp. ;-)
 
Madeleine är lika stolt som tidigare och presenterar sig numera som Madeleine Månsson Elvstål storasyster. Det sista är nästan det viktigaste. Men man märker av den här svartsjukan och att hon vill ha min uppmärksamhet, speciellt när jag ska mata eller byta på Mio. Men det är mycket lindrigare än vad jag väntat mig. Hon är den absolut bästa storasystern, den absolut bästa för Mio. Hon blir extra stolt när hon får visa upp honom också. Hon har ett enormt hjärta och jag är stolt som får berätta att just jag är hennes mamma. 
 
Mimmi, våran katt, har gått och blivit mamma. Idag är dom precis en vecka. Tre gråa hanar och en hel svart hona. En av de gråa hanarna matar vi då han förmodligen blivit klämd i magen, hans framtassar kan han inte räta ut så han har inte riktigt någon balans vilket gör det svårt att hitta rätt på en spenat. Men nu har vi matat honom, han växer sakta men säkert, är enormt stark och framtassarna ser ut som dom börjar på bli bättre. Han äter bra så jag håller tummarna på att han klarar sig. 
 
Nu blir det lite leka med mina barn.
Madeleine, Mio & Benny.

ÄNTLIGEN

Nu har vi äntligen fått till Internet så man kan börja skriva här igen. Har ju hänt en hel del med Mio sedan jag skrev, han växer så det knakar. Det gör självklart min stora tjej också. Uppdaterar så fort tillfälle ges från datorn. Kan inte riktigt med det från mobilen!