Sjuka barn.

Det här med att barna ska behöva vara sjuk och lida tycker jag inte alls om.
Idag har vi spenderat 4,5 timmar på akuten då vi vart ditskickade av sjukvårdsrådgivningen. Ringde för att få lite tips och råd ang. Sagas slemhosta, då tyckte dom vi skulle åka in så vi fick utesluta RS-virus. Så vi åkte in, fick komma in snabbt och som tur var så fick vi barnrummet fyllt med leksaker.
Tog en snabbsänka, som var fint plus att Saga fick inhalera. Sen undersökte dom Saga och hon var röd i halsen, så dom kunde inte utesluta RS-virus. Så om det skulle bli sämre skulle vi åka in igen för ny undersökning (eftersom de brukar vara värst femte/sjätte sjukdagen).
Mio var ju såklart piggare när vi var där, men så fort vi kom in i bilen så började han hosta så han nästan tappade andan och kräktes. Typiskt! Så nu kommer jag hålla mig vaken inatt och hålla koll på mina två krigare här hemma som är inne på sin fjärde/femte sjukdag.
Om Saga ligger plant så får hon inte riktigt luft, så jag känner att jag måste vara vaken och vara beredd på att hjälpa henne att "snyta" sig och ev. få upp slemmet. Hon har en kudde under ryggen/huvudet, men hon kan lätt glida ner, så jag vill vara snabb att lyfta upp henne om hon får svårt att andas.
Och Mio får ligga mellan oss så han får dricka om han får dessa hostattacker under natten. Hoppas innerligen att han spyr upp slemmet så det inte ligger kvar i halsen och drar till sig ännu mer skit som slutar i lunginflammation. Har varit med om det en gång med Madeleine när hon var i 2 års åldern och det var inte alls någon höjdare.
 
 
Är ju imponerad över barnens glada humör, trots feber och hosta. Har man själv feber har man ont i kroppen och ligger totalt däckad. Benny är ju också sjuk och har legat i feber. Så älskade mamma följde med mig med barna på akuten, det är jag väldigt tacksam för. 
 
 
Men jag håller mig frisk mitt uppi alla baciller. Medans mina sjuklingar sov igår passade jag på att träna ur Olgas bok. Och från och med imorgon ska jag avstå från bröd och socker i en månad medans jag ska följa träningsschemat ur Olgas bok. Ska bli roligt att se om det blir något resultat. 
 
Nu ska jag äta lite gotta och mysa med mannen innan vi ska slänga oss i sängen.
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Träning.

Då var det dags att försöka bli av med graviditetskilona.
Är väldigt många extra kilon som är kvar, så det är dags att börja. Nu är det inte så att jag vill komma till en speciellvikt, utan jag vill träna och omvandla fettet till muskler. Så vikten spelar mig ingen roll, men centimetrarna ska minska. 
Har tänkt börja på söndag med att träna ur boken Träning för nyblivna mammor och avstå från socker och vitt bröd/bröd överlag (endast bröd & socker i mars månad). Men började redan ikväll att träna ur boken. Vart cirka 35-40 minuter med uppvärmning inräknat. Man ska ju följa samma schema i 6 veckor och köra övningar och promenader varannan dag med vilodag på söndagar. Så ska bli roligt att se om jag kan se till att hålla i detta nu och isf se resultat. 
Är just detta med denna sortens träning som jag är ovan med. Jag är en person som är van att träna/spela i lagsporter, så när det kommer till styrketräning så är jag som ett frågetecken. Efter graviditeten med Madeleine gick jag ner alla extrakilona plus 3 till, men då spelade jag fotboll 3 ggr i veckan. Men det ska bli roligt att se hur det hela visar sig gå. 
Så på söndag ska jag ta härliga helkropps bilder och ta nya den 1:a varje månad och förhoppningsvis se resultat. 
 
Är obekväm med denna kroppen just nu, men ska inte klaga för det har kommit tre vackra skapelser. Men nu ska jag träna upp kroppen så jag känner mig stark fysiskt så jag orkar ytterligare en graviditet. JA, jag vill gärna ha 4-5 barn. Men nu ska jag träna och ge mina tre älsklingar den uppmärksamhet och tid dom behöver. Men om ungefär 3 år kan jag gärna välkomna en till familjemedlem.
Men nu är det barna, Benny och träningen som är viktigast.
 
Har börjat tagit promenader, men skorna jag använder nu ger mig så hemska skavsår (även fast jag haft dom i sex år), så jag ska in till stan och köpa mig ett parn nya. Är viktigt med bra utrustning. 
 
Som det känns nu så kommer det komma en fin träningsvärk tills imorgon. Börjar redan känna av den i magmusklerna och framsidan lår. 
Nu blir det sängen då min lilla kille har feber och är väldigt mammig. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Söndag.

Idag skulle vi ha tagit en promenad igen, men mitt "lilla" skavsår gjorde det omöjligt att gå på promenad idag. Så nu har jag tömt blåsan på vätska och hoppas på att det blir bra tills imorgon så vi kan gå imorgon istället. Sitter just nu och letar nya promenad/löpar skor. Viktigt att ha bra utrustning.
 
Tänkte däremot träna ur min bok, men Saga var inte med på dom noterna så vi satsar på det antingen imorgon eller tisdag beroende på vilken dag promenaden blir. Ska köra övningar och promenad varannan dag. Nu måste jag komma igång och inte bara se problem, annars kommer jag ingen vart. Tur jag har släkten att träna med. ♡
 
Så dagen har varit lugn. Mio och Benny har varit ute och sedan har vi pysslat på inne. Tog och gjorde lilla Sagas hand och fotavtryck i hennes första album. Var lika bra att få det gjort medans man kommer ihåg. Glöms lätt bort annars. Och medans vi gjorde det så fick Mio göra det också. Allt hans systrar gör ska även han göra. 
 
Imorgon kommer min donna hem. ♡ 
 
Nu blir det sova. Ska in till stan imorgon och fixa barret. Kommer bli skönt. Hoppas bara inte Elin stryper mig. Något hon brukar ha lust att göra då hon ser mitt hår på ena sidan pga mitt snurrande av håret. Hihi!  
 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥