Förbannade förkylning!

Jag som äntligen har blivit fri hostan tänkte åka på träningen ikväll, men tyvärr så kom förkylningen tillbaka. Mina bihålor är fulla med var och jag har fått en huvudvärk från helvetet på köpet. Det hör ju ihop om man har bihåleinflammation, men det tvivlar jag på att jag fått.

Blir ju ingen löpning för min del ikväll, men jag måste åka dit och kolla lite på tjejerna. Känns ju förjävligt att jag som vill komma igång med träningen går och blir sjuk. Denna förkylning har suttit i nu i 6 veckor och vill inte ge med sig. Måste åka på apoteket och köpa vitaminer som jag får stoppa i mig. Vill bli fri denna förbannade förkylning.
Prinsessan har ju också varit sjuk nu i lite mer än 6 veckor och det vill inte heller ge med sig. Hon snorar och hostar hela tiden. Hostmedicinen ger ingen verkan, så jag får se om jag får ringa hälsocentralen igen. Är ju mest synd om henne. Min älskade prinsessa! ♥

Nu blir det en kopp kaffe innan jag ska fortsätta advents pyssla.

Advets pyssel

Idag har jag och prinsessan stökat på för fullt i Svedje. Gardiner och stakar står/hänger i fönstret,fönstren är putsade, små tomtarna står i fönstret men något som fattas är lite blommor. Annars så är det riktigt mysigt här. :) Är bara i sovrummet som det inte är pyntat i ännu, men det ordnar vi imorgon.

Prinsessan har "hjälpt" mig hela dagen, då hon somnade till i min famn i ca 5 minuter, sen vägrade hon sova i vagnen. Men tillslut somnade hon i min famn igen vid 4 tiden och sov sen i en timma i soffan. Så eftersom hon gjort allt i sin makt för att inte sova så har hon varit odygdig istället. :P Gjort saker hon vet hon inte får göra.

Hon är ju ialla fall världens underbaraste unge. ♥

 


Blir alldeles varm i kroppen vid bara tanken av denna lilla människa som förgyller mina dagar. Älskar dig min underbara prinsessa mer än ord kan beskriva. ♥ Är så glad att du finns i mitt liv!

Lussebulle

Skönt det var med en sovmorgon idag. Det var jag värd!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har mest tagit det lungt innan vi for iväg på Ica MAXI och handlade mat. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och ska äta en lusse bulle. Inser att det jag och Benny bakade i tisdags inte räcker långt, så i veckan ska jag bara en dubbel sats med lusse bullar så kanske det räcker till Lucia i alla fall. :)

Måste ju även koka knäck och göra något annat julgodis. Enda tiden på året då jag tycker det är gott med fikabröd är i december. Eller det enda fikabröd jag äter då är lussebullar, och det räcker gott och väl. Äter ju desto mer av godiset man gör.

Är så otroligt sugen på att ta kort när jag har 1800-tals kläder på mig. Är ju så otroligt fina klänningar. Ta bara ett ex. från serier The Vampire Diaries. Så otroligt vackra!
Nu blir det lite mer fika!