Familjedag

Idag packade vi in oss i bilen och åkte till fåker på en familjedag där man fick prova på årens nya skotrar. Det var fina skotrar, fullt med folk och fint väder där solen tittade fram då och då. Synd bara att Madeleine inte var med oss. Tar igen det senare. 
 
 
Är så skönt att vara ute och få andas friskluft plus att det är så mysigt att umgås med familjen. Får ta fler av dessa dagar framöver när vår-vintern kommer. 
Längtar till påsk då vi packar in hela familjen och åker upp till Gräftån. Har min älskade tjej då så vi ska hitta på massa saker att göra då. Benny ska ta ledigt en dag från jobbet så vi ska vara där uppe i minst fyra dagar, så jag hoppas vädret är med oss då. :-) 
 
Ikväll lagade jag ryggbiff igen och det gick hem hos alla som åt. Och nu gör jag i ordning cremé brûlée till efterrätt. Men får se om vi äter dom imorgon, annars får vi äta dom jätte sent ikväll. Men gott ska det bli i alla fall. :-) Dom är snart klara, så jag kan ta ut dom ur ugnen, sen fortsätter vi med att spela Mario på Wii spelet resten av kvällen. 
 
Snart är det måndag så min älskade tjej kommer hem. 
♥ Madeleine, Mio & Benny. 

Filma

Har kommit på att jag måste börja filma mina barn mer.
Jag själv älskar att sitta och kolla på filmer från när jag är liten, eller när Benny är liten. Jag vet att jag kommer vilja se tillbaka på tiden då mina barn är små när dom väl är stora och vuxit upp, så jag måste börja filma mer. Barna kommer säkert också vilja se på film från när dom själv är små, så jag vet nu vad jag ska införskaffa mig.. en filmkamera
Så det kommer jag önska mig när jag fyller år, eller bidrag till en. 
 
Systemkameran funkar bra tills jag köpt en. Har filmat lite med den, men det som är kruxet med den är att det är svårt att få till en klar bild. Men jag vet hur jag ska få till det, så den duger super bra. Men det underlättar att ha en filmkamera.
 
 
Nu blir det somna bredvid mina killar. Snart är det måndag och då kommer äntligen min mycket piggare dotter äntligen hem. 
♥ Madeleine, Mio & Benny. 

Fotogalen mamma.

Jag verkligen älskar att ta kort. 
Önskar jag kunde gå en fotokurs där man får tips och råd på hur man ska använda sig av ljus m.m. Men själv är man en hobbyfotograf och ag försöker lära mig på egen hand. Lägger heldre pengar på annat. :-) 
 
Min lilla son är ju väldigt snäll och tålig när det väl är dags att "rasta" kameran. Min dotter där emot är förmodligen less på att jag ska ta kort hela tiden. Jag gör det väldigt bra om jag lyckas få till en bild på henne, där hon står still.  Mina små älsklingar! 
 
Här kommer några av bilderna jag tagit på mina skatter
Mina älskade små skatter. 
♥ Madeleine, Mio & Benny.