Outlander ♡

Nu blir det inga fler kattungar i detta hushållet. Igår kastrerade vi nämligen Mimmi. Allt gick bra och damen var fortfarande väldigt groggy när hon kom hem. Så nu bor hon hos pappa tills hon får ta av sig kragen.
 
Gud vad jag längtar till 9 april. Sitter och kollar på outlander trailern flera gånger, varje dag. Sen hoppas jag dom börjar spela in säsong 3, pronto. Kan inte tänka mig annat än att dom får godkänt för ytterligare säsonger. Ska bli så spännande hur dom får till de övriga böckerna till serie.
Har ni aldrig sett outlander så rekommenderar jag att ni kollar på den. Kärlek, action, sci-fi och historia i en och samma serie. Bättre kan det väl knappast bli. 
Nu är det bara 46 dagar kvar till premiären. ♡
 
bilder lånad från google.se
 
Återkommer när jag har tid, för nu vaknade min lilla prinsessa. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

 
 

Helgens bestyr.

Då var helgen över och den har mestadels bestått av arbete. 
Igår började jag jobba kl 16, så vi han med både skidåkning och skoteråkning innan. Tyvärr så var inte vädret på topp, så att jobba gjorde mig inte mycket. Idag däremot har det varit strålande solsken och blå himmel. Men då jobbade jag såklart 7-16. Haha. Men det var skönt det också. Jag är ju ledig annars, så jag kommer nog få mig fina vårvinter dagar framöver. 
 
 
Måste säga att jag trivs på hemtjänsten i orrviken. Så mysigt och personalen är underbara. Inge stress (kan nog bli det också) och underbara bilar att frakta sin bakdel i. Det är viktigt med tanke på att vi kör väldigt mycket bil. 
 
 
Tänkte jag skulle bege mig ut efter jag jobbat idag, men jag var så slut så jag mös med min äldsta skatt. 💖
Imorgon återgår vi till vardagen med lite stök inför torsdag. På torsdag åker vi till björnriket där bror Alex och hans flickvän Sofie är just nu. Så de två äldsta ska få åka slalom medans jag och Saga får roa oss på annat sätt. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Nedräkning

Nu börjar jag räkna ner dagarna. Om 53 dagar börjar ÄNTLIGEN Outlander säsong 2. 
Jag vet ärligt inte hur många gånger jag tittar på trailern, varje dag. Blir åtminstonde 20 gånger. Ärligt.
 
 
Jag har nog aldrig tyck om en serie så mycket. Böckerna är helt otroligt bra. Är på femte boken nu. Den är på 1250 sidor, och just nu har jag kommit in i en period då läslusten försvunnit. Men bara säsongen kommit igång igen så tror jag den kommer tillbaka också. 
Så nu räknar jag ner dagarna till den 9 april. 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥