Motorcyckel

Ja, då har första helgen av stråket varit och jag har haft grymmt roligt! Var väldigt mycke folk ute i fredags, men igår var det mindre, trevligt det också!
Härligt väder har vi haft också, så lite solande har man hunnit med. Var tänkt att vi skulle till forsaån idag, men det var visst några som var lite för klen för det (",) Nämner inga namn! Får väl kanske åka dit imorgon istället då.

Annars så har Johan köpt sig en ny motorcyckel idag. Den var super snygg, så senare idag eller imorgon så ska man få sig en liten åktur (",) Vad härlgt! Man lär ju inte se så mycket av han denna vecka eftersom han har en ny tjej nu..haha!Ikväll blir det bil-bingo igen på vitgården med hopp om att vinna lite pengar. Skulle vara kul att få vinna en gång till! Kanske man ska ta med sig sol-stolen ikväll och hoppas på att man kan få sig en fin solbränna också. Jag tycker om solen!

Imorgon så far mina små prinsessor till Särvsjön! Kommer bli så tomt utan dom här. Man kanske får ta sig en tripp dit till helgen för det blir nog ingen Yran för min del...

Nu var det sängdags för imorgon blir det till att fara ner till prinsessorna innan dom ska fara!

Ad interim

Bilder

I lördags som var så befann jag, Susanne och Johanna oss i Myrviken (Fröjdholmen), för där var det dans och det var ingen mindre än Barbados som spelade! Hade sjukt roligt men man var lite trög-startad! Vet inte vad det kan bero på.. (",) Kom en massa andra roliga människor dit också men orkar inte skriva upp alla. Visar ist lite bilder...Igår vart det ialla fall krogen för min del. Jag, Kackis och Sandra gick ut på Marité! Var lite folk i början, men sen på slutet så vart det mer folk, men man kännde knappt igen några. Hade iaf jätteroligt. Kul att vara ut med kusin för det har man inte fått gjort på hur LÄNGE som hellst!Imorgon örjar stråket också, GUD vad jag längtar (",) Då blir det förfest hos pappa och sen blir det raka vägen ner till Stråket! FAN vad kul vi ska ha det! Jag längtar som en tok..

Ikväll blir det bil-bingo i Svenstavik, hoppas man kan vinna sig en slant då!


Ad interim

Nu är dom här!

Nu har man jobbat dom tre första dagarna på 408, och det har gått jättebra! Har jobbat med en jätte rolig kvinna som heter Ann-Britt. Men nu är man som tur é ledig i HELA 5 dagar, och det känns hur skönt som hellst!

Sen så kom syster Angelica och hennes familj hit till Ösersund igår (",) Har saknat dom som en tok och nu är dom äntligen här! Måste få prata ut med den enda personen som verkligen förstår mig. Är så jävla glad att dom kommit hem! Och barna är som vanligt helt underbara och dom växer så det knakar! Det ser man ju så väl med anke på att dom bor 60 mil ifrån mig så man kan ju inte träffas så himlans ofta!

Ikväll blir det antingen krogen med syster och kusin Sandra, eller så blir det bio med Johan! Har inte riktigt bestämmt mig ännu!

Ne, nu ska vi fara till byn och sen blir det hem och vila på soffan innan man ska ta sig en dusch och göra sig iordning lite!


Ad interim