En härlig sommardag med en bok i handen.

Vilken underbar dag! Efter att man klev upp så for man raka vägen till Marieby. Där soldad jag, började läsa tredje boken av Twiligt filmerna, åt middag och spelade fotboll med Filip. Underbart att det var så fint väder idag. Känndes som man var utomlands. Och imorgon skulle det bli ännu varmare, så jag tänkte kliva upp tidigt, lägga mig ute i solen och fortsätta läsa boken (",)

Jag som aldrig har gillat att läsa böcker har helt och håller fastat i Twilight böckerna. När jag läser dom så är det som att allt det jag läser, sker framför mig i verkligheten. Så bra är dom. Jag längtar som bara den nu tills New Moon kommer på bio! Läste ut den boken på två dygn.
 
Ett tips till alla som tyckte Twilight filmen var bra, och som inte tycker om att läsa böcker. Läs böckerna, jag lovar att ni kommer fastna, precis som jag gjort. Ångrar inte att jag köpte dom!


Nu sitter vi hos Daniel och Desirée och pratar. Alltid lika trevligt (",)
Ska vara trevlig och sluta skriva här.

Ad interim

Födelsedags barn

Igår fyllde lillebror Emil hela 18 år, så vi vart bjudna på middag och god tårta. Och inom en snar framtid ska jag ta med han på stan och göra den osäker (",)
I födelsedags present fick han nog pengar av alla till hans blivande körkort som han ska ta nu illa kvickt. Då har man garanterat en chaufför hädanefter.

Idag fyller mamma år, så då ska man dit och äta tårta. Suck, jag som inte ens tycker om tårta! Som att inte det räcker. På söndag är det ju morsdag också. Shit, jag kommer se ut som en tårta hela jag! Det gillar jag inte..

Annars så håller Östersundsbostäder på att göra om badrummen i lägenheterna på trossgränd för tillfället. Så man kan ju räkna med att det kommer se ut som ett helvete hemma! Hatar det. Men jag får gosa med kissemiss bebisarna som jag har hos mig (kusin Sonia´s). Moster Mari ska följa med idag efter fikat hos mamma och kika på en. Tillochmed mamma, som inte gillar katter, vart sugen på att skaffa en. Så Sonia, nu undrar jag om det är OK om folk tingar en kattunge? Hur många har du tingade sedan tidigare? Är det bara jag och Sabina?
Besa och Cindra rök ihop det första dom gjorde då dom träffades. Inte så konstigt, Cindra vaktade bara sina bebisar! Så dom får så lov att sova på olika ställen.

Ne, ska jobba vidare. Skriver mer senare och kanske lägger upp en bild på tissbebisarna (",)

Ad interim