Madeleine 4 år. ♥

Igår fyllde världens finaste Madeleine fyra år♥ Minns det som igår när du kom till oss. Efter 70 minuters krystande så låg du på mitt bröst strax efter 10:25 den 29:e juni. Och du var den inaste lilla människa mina ögon skådat - tänk att det var just du som legat i min mage så länge. ♥
 

 
VART tar tiden vägen? Det är en fråga man ställer sig varje år, varje månad, varje vecka, varje dag, varje timma, varje minut och varje sekund. Barnen växer alldeles för fort. Man hinner liksom inte med. Man måste och SKA ta vara på varje minut och stund som man kan med sina skatter. 
 
Snart blir hon storasyster igen och man riktigt ser hur stolt hon är när hon berättar att hon ska få en lillasyster (även fast vi inte vet vad det är). Hon fick en massa fina presenter och hon är så nöjd
 
Hon har så mycket kärlek i kroppen och han släpar omkring med sin lillebror i vad hon än hittar på. "Inte utan min lillebror" skulle hon nog kunna säga. Älskar henne gränslöst och hon är det finaste lilla människan & storasystern som finns
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

När fyra blir fem. ♥


 
Ja, i fredags så var en speciell dag
Vi var nämligen iväg på specialistmödravården och såg vårat tredje barn för första gången. Nu ska vi nämligen utöka familjen. Fyra ska bli fem. 
 
Vi befinner oss i vecka 21 (20+3) och det är en liten livlig krabat som bosatt sig i min livmoder. Har kännt rörelser och sparkar i 4 veckor, minst. Och denna graviditet är inte de andra två lik.
Mådde illa de första 14 veckorna, det var så jag upptäckte att jag var havande. Sen har jag kännt av växtvärk och ev. foglossning. Men det är saker jag klarar av utan att behöva gnälla. Är bara olikt från de tidigare två, men absolut inget som är jobbigt eller för smärtsamt.
 
Ska bli spännande att se vad det är för en som bestämt sig att bli en del av våran familj. Tror på tjej jag, men för Mios skull så vore det roligt om det vore en pojke. Men frågar ni Madeleine så är det en lillasyster, för hon har redan en lillebror. 
 

♥ MADELEINE, MIO, BENNY & BEBIS. ♥

Syskonvagn.

Idag vaknade vi och klev upp vid åtta tiden ungefär.
Älsklings Mio var då lite varm, men febern har släppt allt eftersom under dagen så nu är han helt feber fri. Men han är fortfarande trött och hängig, så det vart en sovstund på 3½ timmar idag. Men är man trött och tussig så är man. 
 
Så efter han vaknade gick vi ner till farmor och hälsade på. Vart även bjuden på middag där idag, så jag slapp laga middag idag. Är riktigt skönt ibland även fast jag älskar att laga mat. Sen har vi suttit och kollat på tyg till båtens sittdynor. Sen ska vi leta gardintyg till rutorna, sen är den fin fin för i år, nästa år tror jag vi ska måla den. 
 
 
Mio satt även i syskonvagnen vi ska använda. Mio har väldigt svårt att sova i sin vanliga vagn (för ett barn) för han är van att sova i sin egna säng där han kan snurra hundraelva varv. Så syskonvagnen är ju perfekt för han att vänja sig att sova ute i den (vilket jag anser är bäst för de små) och sen kan man använda den när vi ska iväg med barnen på en heldags aktivitet och benen lätt kan bli lite trött.
 
 
Tänka sig att min älskade prinsessa fyller FYRA ÅR på söndag... Vart tusan tar tiden vägen? I en månads tid nu har hon frågat "när fyller jag år mamma", på söndag om några veckor (beroende på hur lång tid det varit kvar) och den clown som hon är så låtsades hon att hon fyllde år igår, så hon gick och sa att Benny var tvungen att säga grattis till henne hela dagen samtidigt som hon fnissade. 
 
Ja, tiden går för fort och jag filmar dom på tok för lite. Älskar att kolla på filmer från när man själv är liten, så har försökt filmat med kameran, men har insett att jag måste skaffa mig en videokamera. Det är prio ett på min lista, för jag vill skapa filmer till barna som dom kan kolla på och kanske minnas. 
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥