Ibland är livet underbart!

Ja, gårdagen blev hos pappa! Det är alltid lika roligt att vara hos pappa, för det finns ingen bättre människa än han! Han betyder mest!

Idag så vaknade man väldigt sent, men det gjorde ju ingenting (",) Sen har man duschat, fått fotbad av pappa, lagat mat, bakat, städat lite till och snart så blir det en öl och lite whiskey! Så vi blir nog stannandes här inatt igen, men det gör absolut ingenting! Så nu for älsklingen upp på Körfältet för att hämta playstation två så vi kan kolla på film, för dvd´n dog här precis!

Annars så verkar det som att vi snart ska flytta ut till Marieby och bo där tills man kanske hittar ett hur längre framöver! Som det verkade så stog vi längst upp på listan, så i sommar så kan man räkna med att det blir massor med grillning och lite fest då! (",)

Och som det ser ut så ska vi förmodligen fara ner till Kumla till helgen som kommer! Kackis ska ju som sagt ta pappas buss eftersom han köpte saab:en av Johan!

Ne, ska leta efter ett recept till Kalops-grytan som jag ska laga här hos pappsen imorgon! Det blir ju verkligen en hel-helg hos pappa! Underbart, förutom att man saknar sin bebis Besa!

Ad interim


Att slåss för att få fred är som att knulla för att bli oskuld!

Kostar pengar Mats, du vet!

Underbart med helg! Nu har man vait hos pappsen sedan man slutade och jag har både hunnit städa åt han och lagat mat tills han och Johan kom hem (",)

Sen vid elva tiden så ska vi fara upp på travet och kolla när Johan och alla andra från NKL ska åka igen! Stackars dom som åker..det är ju trotts allt -15 ute nu, och kallare lär det nog bli till natten! Tycker verkligen synd om dom, även fast dom gör detta frivilligt (",)

Dags för lite fotbad nu tror jag!

Ad interim 

Gratis påsättning

Då har man precis kommit tillbaka till jobbet efter en lunch med Johan på Max! Det var fruktansvärt gott för det var ett bra tag sedan man åt där. Så nu är det bara att jobba vidare, men först tänkte jag skriva några rader..

Kom till jobbet idag och börjar med att bli förbannad! Och det beror endast på två jävla fi**or. Två "vuxna" personer i 60 års åldern som inte kan bete sig! Jag skulle skämmas om jag vore släkt med dom, och som tur är så är jag inte det! TACKAR gudarna för det! Annars så är det fruktansvärt lungt på jobbet, men jag hade inte räknat med annat eftersom det bara är halva läkar styrkan på jobbet idag! Faktist ganska så skönt med en lugn fredag..!

Jag slutar klockan fem idag, och därefter ska jag ner till pappsen och laga lite middag tills han och älsklingen kommer och ska äta vid sju tiden! Pappa jobbar tills då, och Johan har första passet på Vertex24 loppet (",) Sen ska han åka mellan 23-00, samt 6-7..sen har han gjort sitt! Ska åka och kolla på han där vid midnatt och se om det går bra, men det vet jag att det kommer göra!

Annars så har jag suttit och läst en bok här på jobbet idag som Annika hade med sig! En man har pusslat ihop en bok som handlar om alla diverse lappar som personer sätter upp till andra som t.ex; grannar, bilar m.m  Så fruktansvärt roliga noticer som folk skriver och sätter upp. Dom bokstavligt talat hotar varandra men dom var inte lika roliga! Men det fanns tonvis med roliga..som t.ex;

"Ta inte med hunden i tvättstugan! Vill inte ha hår i trosorna."

"Killar! Ta ett steg frammåt, den är inte så lång som ni tror!"

"Vid köp av klockarmband - Gratis påsättning"

"Veckans fika: Kaffe och trekant 15:-"


Imorgon ska vi på 50-års middag och efter det ska bär det nog vägen upp mot Åkersjön och kollar hur det står till där! Se efter så alla sköter sig (", )

Ad interim