Fredag, tjugonde i sjunde, tvåtusentolv.

Då har man precis suttit och kollat på en supersnygg polotröja och linne som jag köpt på Nelly.com. Är ju läskigt vad fina gravid-kläder dom har där. Man blir extremt sugen på att köpa mängder med kläder där, men man inser ganska så snabbt att det är kläder man inte anväder så ofta, förutom när man är gravid.
Men såg en super fin spets klänning där som jag ev. tänkte beställa och ha på mig när syster ska gifta sig. Återstår att se om den blir den klänningen. :)
 
Och nu är det bara 3½ timmar kvar till ledighet. UNDERBART!
Dags att slita lite nu innan jag ska sluta. Ikväll kommer syster med familj upp och på söndag kommer min älskade prinsessa hem. ♥
Älskar Madeleine, Benny och bebis mest av allt. ♥

Hjärtljud ♥

Då har vi äntligen fått höra h*n. 144-150 underbara ♥-slag i minuten. Nu kan man lugna sig och vänta på att vi ska få göra ett ultraljud.
 
Våran barnmorska hade semester, så vi fick hjälp av Ulla-Karin. Dom är så underbara tjejerna på Zäta. :)
Det visar sig även att min och Bennys bäbis har samma barnmorska som Maria & Kent hade när dom väntade Benny. Så det måste jag berätta för Reidun. Hon har hunnit med två generationer där då Reidun. :)
 
Nu är det bara 12 timmar kvar, sen är det semester. Kommer bli så skönt och jag ska njuta utav bara den. Flytta, åka neröver, gå på Kålmården, åka till Göteborg (som det ser ut) och gå på grönan och en massa annat skoj.
Kommer bli en toppen sommar. ♥
Längtar tills vi är ny inflyttade och har gjort iordning i lägenheten, precis sm vi vill ha det.
 
Ne, nu ska jag jobba så det blir kväll någon gång.
Älskar mitt liv något enormt. Tack alla som finns i mitt liv. ♥
Älskar Madeleine, Benny och bäbis mest av allt. ♥

En liten röd eller Brunkullan?

Igår gick jag och tio andra kollegor på Brunkullan och åt gott för att fira att det snart är semester för våran del. Hade det hur trevligt som helst och vi åt så god mat. Jag fegade inte och provade oxfilé toasten och jag vart inte besviken. Men nästa gång jag går dit så blir det oxfilé pastan igen, för den är oslagbar.
 
Så jag kände nu att imorgon ska jag och älskalingen gå ut och äta gott för att fira att vi har semester, och efter det blir det förmodligen bio (om vi inte går dit där syster är). :)
Så antingen så blir det En Liten Röd imorgon och Fondue, eller Brunkullan och deras goda meny. Måste diskutera när jag och älsklingen ska på en rolig sak här innan lunch. ♥ Annars kan ni gärna ge förslag ni som läser. På nya restauranger och maträtter.
 
Nu ska jag jobba lite innan jag måste lämna jobbet till kollegan, strax innan lunch.
Älskar Madeleine & Benny mest av allt. ♥