Kärlek till mina två underbara ♥

Hela helgen har spenderats ute i Orrviken. Har solat, lekt i parken, gått kortare promenader, ätit gott och bara mått så bra man kan göra.
Prinsessan älskar att vara ute..och speciellt vara i lekparken och gunga. :) Har varit flera barn där och då har hon skinit mer än vad självaste solen gör. ♥
Om min älskade lilla prinsessa bara viste hur mycket jag älskar henne. Gör verkligen allt och lite mer för henne. Är så glad och tacksam som får ha henne i mitt liv. Hon förgyller alla mina dagar.
Hon är den finaste lilla varelse jag vet. Hon charmar alla som kommer i hennes väg, vilket inte är så konstigt. ;)Är så glad och tacksam som även får ha Benny i mitt liv. Har dom två absolut bästa människorna i mitt liv. Är tacksam som får vara med honom var dag. Att han står ut med mig. Att han tycker om min dotter som han gör. Att han låter mig få sovmorgon, när det inte är hans barn. Man ser att han tycker om Madeleine så mycket att han skulle kunna säga det där stora, väldigt betydelsefulla ordet till henne.
Älskar dessa två mer än vad ord kan beskriva. ♥Tack för att ni finns i mitt liv, mina underbara älsklingar. ♥

Gerani

Dagen har spenderats ute i Orrviken. Älsklingen skulle byta däck, så vi stannade och åt middag där också. Och innan vi åkte ut till orrviken så var vi på affären för att köpa med oss lite saker, bla. ett par solglasögon till prinsessan. Hon var så otroligt söt i dom. Är ju perfekt med ett par som hon kan ha med sig då vi ska utomlands. :)På tal om det. Har suttit och kollat på massor av resemål och nu tror jag vi har hittat stället vi vill åka till. Gerani som ligger i Kreta har ett jättefins hotell som ligger precis vid havet och några kilometer från centrum. Perfekt för oss. Så nu ska vi kolla in det lite extra. Sitter man och letar så mycket mer så kommer man väl bli galen av alla ställena och ha besluts ångest. Vi tyckte båda att det såg fint ut och hade ett bra läge. Stort pool-område också. Ja, gud vad man längtar. :)

Ne, ska strax lägga mig så man orkar upp med prinsessan imorgon.
Älskar Madeleine & Benny mest av allt

Sol & värme

Vilket underbart väder det var idag igen.

Då var det helg igen
. Det ska bli så skönt att få mysa med prinsessan imorgon och veta att man inte behöver åka och jobba! :)

Har gått jättebra i veckan och jag har fått lite fler timmar vilket betyder mer pengar på kontot. Fick även höra att vissa sagt en massa positiva saker om mig på nya jobbet. Känns ju jätte bra och var väldigt kul att höra.
Men nu blir det två veckor på zätagränd igen, sen blir det bara i Odensala.

Och idag när jag jobbade var prinsessan hos mormor. Och när vi kom dit idag så fick prinsessan så fina ytterkläder idag som hon kan ha nu, dessa härliga och varma dagarna.Och ikväll har vi (jag och Benny) suttit och kollat på utlandsresor. Ser ut som det lutar mot Samos, Grekland. Är så sugen och jag tycker prinsessan är i lagom ålder för att åka på sin första resa utomlands. :) Har hittat det perfekta hotellet, så nu vill jag bara beställa. Men ska vänta ett tag till och se om vi hittar något annat kanske. Blir ju en resa i slutet av augusti, så det är ju ett tag kvar.

Ne, ska mysa lite nu innan vi ska sova. Blir ju en tidig imorgon även fast det är helg. ;)
Älskar Madeleine & Benny mest av allt