Familjen Annorlunda

Vilket härligt program. Verkligen något för mig! :)

Familjen Norrström ser ut att vara en härlig/underbar familj där båda föräldrarna har tålamod som andra föräldrar önskar dom hade. Önskar jag själv kunde ha en sådan stor familj. Barn är underbara och det måste väl vara den underbaraste gåvan man kan få. Att kunna bli gravid, för det kan inte alla bli tyvärr.
Men alla människor jag pratat med om att ha en stor familj med MÅNGA barn gapar bara och tycker man är knäpp. Vart skulle man få pengarna att försörja familjen är ju störta frågan. Ja, det är väl något som löser sig..

Barn är som sagt det bästa som finns. Den absolut bästa gåvan sm jag någonsin fått är Madeleine, och då kan jag bara tacka en människa i hela världen till att hon finns, och det är ju Johan. Även han är en av dom viktigaste människorna i mitt liv som fortfarande har en väldigt stor plats i mitt hjärta även fast vi inte är tillsammans längre. Och det kommer han alltid ha!

Världens finaste lilla lappunge. ♥


Ad interim

The sun i shining

Vilken härlig morgon.
Fick sovmorgon till halv åtta, sen vart det mys i sängen med en flaska välling. Sen har fröken härjat som bara den innan det vart frukost för att sedan kunna gå ut och åka pulka. Är ju jätte härligt väder ute, så det var riktigt skönt roligt att få gå ut så fröken fick sig friskluft. Är inte mer än -8 ute, så man ska inte klaga. Så hoppas på finväder imorgon igen, för då blir det mer pulka åkning. :)


Vart riktigt roligt att åka i dom små backarna som vi hittade. Hon skrattade hela tiden. ♥


Nu är vi inne och prinsessan ligger och sover i vagnen ute, i det härliga vädret. När hon vaknar blir det en tur in till stan och sen ev. bort till Tandsbyn för att hälsa på mormor och gamel moster Lena. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Förmodligen en massa bus och mys! :)

Skriver mer senare.
Ad interim

Kamera

Nu har dom visst gjort om startsidan på blogg.se. Dom ska då ändra på allt.

Klätterapan är i full fart! ♥


Fröken var hemma från dagis från osdag till idag. Är man sjuk så är man. Så vi har haft några inne dagar med massor av mys. Hon har vaknat tidigt på mornarna och somnat i famnen på mig. Är så underbart mysigt när hon är så gosig och somnar i famnen så där (är iofs alltid underbart och mysigt med barn).
Men på måndag fortsätter vi med inskolningen och kör på i en vecka till. Är/känns så jobbigt att lämna henne på dagis om dagarna. Är ju bara jobbigt att sitta i ett rum lite längre bort. Skulle helst av allt ha henne omkring mig 24/7. Men det går inte..

Måste hitta en jobb NU! Helst igår. Är så hemskt att knappt ha pengar. Har pengar så jag klarar mig precis, och då har jag inte ens en slant över så man kan åka på badhuset eller gå och leka på djungelhuset. Man kikar på jobb, men det finns inte så mycket att välja på. Har hittat ett nu och får jag det vet jag inte ens hur jag kommer få jobba dom veckorna jag har M. Skulle gärna ha ett jobb där man jobbar dagtid (inte kvällar och helger), men det finns ju knappt.
Önskar man kunde vinna pengar på lotto eller något. Men inte har man tur i spel heller..

Nu är det iaf helg och M är med mig. UNDERBART! Vi befinner oss just nu i Orrviken, hos Bennys föräldrar och ska bo här. Maria och Kent är uppe i stugan, så då lånar vi huset i några dagar. Så ikväll har vi målat tånaglar och kastat omkring katt maten (varför är deras mat så rolig att leka med och smaka på). Hon har även "kutat" upp och ner för trappen medans jag varit nervös. Hon har varit överallt kan man säga. :P
Imorgon ska vi ut och åka pulka & snow racer vid Orrvikens skola bara M inte är allt för tussig. Men hon ser ju ut att vara så pigg även om hon har feber. Den enda skillnaden är ju att man inte kan gå någonstans själv. Hon blir med andra ord väldigt mammig. Får se om vi kanske tar oss en tur till Tansdbyn och hälsar på mamma och moster också.

Dom fina, nymålade tånaglarna. :)


Måste hitta ett jobb, lägga undan pengar så jag kan köpa mig en kamera så man kan ta massor med fina kort. Kameran på mobilen suger. Älskar att ta kort, så varför inte köpa sig en ordentlig kamera.

Nä, nu ska jag lägga mig så vi orkar kliva upp med M imorgon. Skit ungen vaknar ju så tidigt nu. ;)
Ad interim