Need

 
Älskar att lyssna på när det endast är piano som spelas!Hana Pestle - Need

Gud vad det är härligt att bo här ute på landet. Underbart att kunna göra vad man vill, när man vill, utan att ha 1000 ögon som stirrar på en (överdrev något där). Sen har vi ju härligaste grannarna också, Jens och Jenny. Tredje kvällen irad som vi kollar på film nu. Hade även Desirée, Daniel och Melvin på besök igår också, och han är ju för söt lilla Melle. Vilken charmör (",)

Katterna växer så det knakar, och det märks framförallt på maten. Tror det går minst två burkar per dag. Och just nu leker dom rövare inne i vardagsrummet. Odågor, man kan ju inte sova till detta ljudet heller!

Imorgon är det onsdag, och då har redan halva arbetsveckan passerat. Skönt, för jag är så slut  huvudet och kroppen. Behöver min värförtjänta semester nu. Hoppas för guds skull att kollegan inte blir fortsatt sjukskriven, för då kommer jag bokstavligt talat att dö, och det känner jag inte för att göra. Vill hellst leva tills jag slåra världsrekordet på att vara äldsta människan på jorden! Haha, skämt och sido.

Undra vad man ska göra i helgen? Kanske man ska åka på Boda Borg? Känner för det, men får se om plånboken tillåter en sådan rolig dag. Måste ju tänka på englandsresans kassa. Men man måste ju få ha roligt. Ska även grilla med mamma, bror Anders och Gilla också. Ska fira min födelsedag i efterskott.

Ne, nu ska jag sova så jag tar mig upp på jobbet imorgon!

Ad interim

Tung helg

Nu är man nyinflyttad till lägenheten i Vålbacken. Underbar känsla! Känns så otroligt skönt att slippa körfältet, och få bo på bättersia. Och grannarna kan man inte klaga på (",) Jenny och Jens, som vi ska ha en gemensam inflyttningsfest tillsammans med. Tur att vi bor dörr i dörr så man slipper gå ut för att hälsa på. Har även tre kattungar nu också, två som jag inte ska ha. Någon som vill ha en kattunga? Världens finaste.

Lördagen var väldigt tung. Det var fyra personer som skulle hjälpa mig och älsklingen att flytta, som hade lovat, men inte en enda själ hjälpte till. Och först på kvälls kvisten hörde alla av sig. Måttligt ledsen man blev. Känner inte för att ställa upp för andra, man får ändå aldrig någonting tillbaka (syftar på tre av personerna ialla fall).

I fredags så satt jag med Desirée och Melvin och grillade korv. Jättemysigt förutom en störig unge som snackade ihjäl oss. Men kul hade vi. Han kallade även Melvin för "hon", hur många gånger Desirée eller jag sa "han". Tröga unge. Kunde knappt hålla mig för skratt, mina ögon fylldes med tårar. Haha!

Ne, ska jobba vidare så jag får åka HEM! Hem ljuva hem..

Ad interim

King Of Pop

Nu på morgonen så fick man höra på nyheterna att vår älskade King Of Pop, Michael Jackson har gått bort i en hjärtinfarkt. Tråkiga nyheter, men tanke på att han skulle ju turnera i England i sommar. Ja, det är nu många fans runt om i världen som sörjer vår stjärna. På radion pratar dom om det ofta, minst en gång i halvtimmen. Alla vill hedra honom, väldigt fint gjort.

Nu på lunchen så har jag suttit ute i solen och slappat,har varken haft ork eller lust att äta. Inte bra med tanke på att man blir trött och slö av denna värme, så all mat och dryck man får i sig är viktig. Men men, sån är jag!

Ska jobba vidare.

Ad interim