Förbannad

Då sitter man på jobbet sista timman innan man ska sluta! Är dessutom förbannad så jag kokar snart över. Hatar två av mina kollegor, och nu har jag bestämmt mig för att aldrig ställa upp för dom igen. Har gjort det för länge nu utan att få något tillbaka!

Annars är ju vädret helt underbart för tillfället. Vill bara ut, inte sitta här inne på jobbet när man inte har någe alls att göra. Men slutar ju snart som sagt!

Undra vart man ska hålla hus ikväll? Återstår att se.
Uppdaterar mer senare när jag är på bättre humör.

Ad interim

Inte bara ena, utan båda!

Jobbade bara halvdag idag, vilket jag älskar dessa soliga, underbara, vackra vårdagar (",)
Så efter jobbet for jag och hämtade mamma och sedan for vi raka vägen mot växtvaruhuset och shoppade en massa blommor, samt krukor. Så nu gott folk är det gör snyggt - som syrrans kille skulle säga - i vårat vardagsrum. Det enda som behövs nu är ett par nya gardiner.

For även och inhandlade lite mer mat (utöver det vi handlade igår för 2200 kronor, gud hur mkt äter man egentligen), samtidigt som jag kutade in på Team Sportia för att inhandla ett par löparskor. Nu ska man börja göra det man avskyr mest..J O G G A ! Men man blir ju fit, det är viktigt för mig! 

Kom även hem för drygt en och en halv timma sedan. Var på fotbollsträning, och det första man gör efter uppvärmningen är att sträcka - inte bara ena utan båda - låren. Snacka om att man är osmidig, samt att man inte tränat på länge. Men så tjurig som man är så tränade man nästan hela träningen, ville ju inte visa nya lagkamraterna att man lägger sig för minsta lilla heller.
Så när man kommer hem så gör älsklingen iordning ett bad, och efter badet så masserar han in mina älskade lår med linement. Bra skit det!

Ne, nu har jag viktigare saker att göra..SOVA! Gonatt allesammans.

Ad interim

Vilken underbar helg!

Helgen går bara att beskrivas med ett ord; UNDERBAR!
Sen kan jag bara säga också att det som händer där, stannar där (",) Det enda jag kan kläcka ur mig som vi kom fram till där är..
- Alla andra människor har husdjur, vi har Ola!
- Kåt, Kåtare, Kåtast, Ola!
Man kan ju med andra ord säga att Ola Sterner som bodde i våran stuga var konstant KÅT! Det enda man fick höra ifrån han var; Ska vi knulla? Kom hit ska jag klappa dig som en kattunge m.m. Haha, han är för härlig vårat husdjur (",)

Ja, bilder kommer jag lägga upp när vårat internet inte är så segt, så bilderna får tala för sig själva.

Annars så mår man som man förtjänar efter en hel helg med en massa festande. Jag brännde mig dessutom i solen, så i måndags när Pia såg mig så pekade hon på mig (eller min näsa), och frågade om jag somnat i solen? Sved lite, men nu börjar den röda färgen bli brun. Älsklingen är röd fortfarande, men det lägger sig väl snart också.

En stuga är bokade redan inför höstforum, och vi ska ha en tjejstuga då. Så nu ska vi klura ut en outfit till afterskiin. Kommer inte bli så svårt, men jag måste ju komma i form..bort med magen och dom feta låren. Men jag har ju gott om tid på mig!

Imorgon är det fotbollsträning igen, och jag längtar faktist. Älskar fotboll, så jag förstår inte att jag väntade i arton månader innan jag började i ett nytt..

Ne, nu ska jag sova. Skriver mer imorgon!

Ad interim