Vet du?

Är på fest hon min älskade Susanne nu, min underbara vän! Har skit kul, och hoppas niockså har det!

-Det var två blinda snickare och en såg...

Ad interim

Singstar

Igår vart det en tidig kväll. Somnade vid tolv tiden ungefär! Det är tidigt det för lilla mig, men det var skönt och väl behövligt!

Och idag så är vädret hur fint som hellst! Solen skiner och det är ca 5 minusgrader. Och står man i solen så känns det som det är varmare, så nu har äntligen vårsolen börjat på & komma fram! Det är U N D E R B A R T ! Hoppas detta väder kommer vara under nästa helg också, så man får toppenväder när vi ska upp till Hotagen för att fiska och åka skoter (",)

Har precis varit på lillänge och handlat mat, samt en ny Disney-film! Nu va det specialtgåvan av Pongo och de 101 Dalmatinerna. Så nu har min Disney samling utökat, och nästa vecka ska jag köpa Pinoccio.
Strax efter att man kom hem så ringde telefonen, och det var Susanne som ringde och bjöd in oss på en Singstar kväll hos henne och Sterner. Så nu ska älsklingen fara ner till bolaget för att införskaffa alkohol, för här hemma var det torrt på den fronten (",)  Så ikväll bli det en trevlig kväll och det gillas..

Skriver mer sen, ska pyssla lite med pappas album!

Ad interim

Det var två myror och en stack!

Slutade tidigt idag.. Helt enkelt underbart, men då var ju frågan..vad ska man hitta på?
Har ialla fall kollat på alla korten som jag framkallade, och dom vart jättebra! Några var lite suddiga, men det gör ingeting för det var kanske bara en eller två och det visste jag när jag beställde dom! Gick även in på Syssla och köpte lite mer saker till albumet som jag ska göra till pappa! Det kommer bli super snyggt! Ska lägga upp bilder när det är färdigt.. (",) Så man har kanske lite att göra då..

Kan ju dessutom kolla på lite film och dräggla efter James McAvoy? (",) Älsklingen kan också vara med på ett hörn och dräggla! Han är en fruktansvärt bra skådespelare, sen är han ju dessutom fruktansvärt snygg så det är inte svårt att kolla på filmer han är med i! Tur man har dom två bästa hemma. Kommer aldrig lessna på dom! (",)

Just nu sitter man hos pappa, kom precis hit efter att ha ätit middag hos svärmor. Där vart det en god fiskgryta och en paj till efterrätt. Väldigt gott! Hon lyckas alltid med maten och efterrätterna hon gör, jag förstår inte!
Ska även få ett recept på en ruskigt god tårta som hon gör. Den bara smälter i munnen! Ja, om ni nån gång skulle råks på att smaka den så förstår ni..

Kanske skriver lite mer senare!

Bjuder här på en musikvideo till min älskade favrit-film Atonement
Ad interim