Singstar

Igår vart det en tidig kväll. Somnade vid tolv tiden ungefär! Det är tidigt det för lilla mig, men det var skönt och väl behövligt!

Och idag så är vädret hur fint som hellst! Solen skiner och det är ca 5 minusgrader. Och står man i solen så känns det som det är varmare, så nu har äntligen vårsolen börjat på & komma fram! Det är U N D E R B A R T ! Hoppas detta väder kommer vara under nästa helg också, så man får toppenväder när vi ska upp till Hotagen för att fiska och åka skoter (",)

Har precis varit på lillänge och handlat mat, samt en ny Disney-film! Nu va det specialtgåvan av Pongo och de 101 Dalmatinerna. Så nu har min Disney samling utökat, och nästa vecka ska jag köpa Pinoccio.
Strax efter att man kom hem så ringde telefonen, och det var Susanne som ringde och bjöd in oss på en Singstar kväll hos henne och Sterner. Så nu ska älsklingen fara ner till bolaget för att införskaffa alkohol, för här hemma var det torrt på den fronten (",)  Så ikväll bli det en trevlig kväll och det gillas..

Skriver mer sen, ska pyssla lite med pappas album!

Ad interim

Kommentera här: