Finast

Prinsessan sover i sin vagn ute i detta härliga höstväder. Är så här alla höst-dagar ska vara, förutom blåsten. Annars har dessa dagar varit toppen!

Igår kom mormor förbi och drack en kopp kaffe, sen gick vi upp till henne för att hämta en ny mössa som hon stickat/virkat! Men innan det så stannade vi på H&M och köpte ett par uggs och en fin kofta. Så himlans fin var hon i allt!


Idag ska vi se om vi ska köpa en jacka till prinsessan, som också finns på H&M. Super fin som skulle passa henne perfekt! ;) Allt klär ju en skönhet.

Annars har jag städat och tvättat upp resten av alla lort kläder här. Är ju en hel del, och det tar lite längre tid när det är en mindra tvättmaskin som inte tar så mycket lort-tvätt. Har även rensat bland prinsessans kläder. Tagit bort alla kläder som är för små just nu. Usch, man inser hur fort hon växer när man gör det. Hon är ju en stor prinsessa nu som springer omkring och rör på höfterna till minsta lilla musik som hon hör. :)

När man har en jobbig dag, räcker det med att titta på henne så blir man glad. Sen att hon är så generös med pussar är ju underbart! Underbara barn. ♥

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan hon vaknar.



♥ Kärlek ♥
1 Carin:

skriven

Sveriges svar på Shakira ;)

Kommentera här: