Krokodil i storsjön.

Hela dagen har vi spenderat ute. Man kan inte sitta inne när det är fint väder ute. När vi kom ut på lekparken så upptäckte vi Madeleine och Mios tremänningar (mina kusinbarn), så vi packade med oss korv med bröd och for till backen och lunchade där och lekte med dom. Studsmattan användes mycket av Madeleine, så vi vet ju vad vi måste köpa i år. Skydd så hon och lillebror kan hoppa utan att vi behöver vara orolig att dom ramlar av.
 
Efter backen for vi hem, Mio behövde sova lunch. Morfar kom hem så Madeleine följde med honom till jobbet och sen åt vi middag innan vi klädde på oss och for ner till djupstan. Kastade sten i sjön och Madeleine såg en krokodil i storsjön..! Eller ja, det var ju en sten. Men Madeleine sa det var en sten krokodil♥ 
Efter stenkastningen gick vi i skogen längs stranden bort mot andersön hållet och letade efter ett fågelbo vi sett något år tidigare. Men utan resultat. Men barnen fick sig en liten promenad och tittade på fåglar, myror och pysslade på. Sen for vi vidare till svartbäcken igen och kollade på harren igen.
 
 
Barnen har varit mycket nöjda. Trötta efter alla timmar ute idag♥ 
Nu sover dom och jag ska också lägga mig. Imorgon blir vi ute igen. 
 

♥ MADELEINE, MIO & BENNY. ♥

 

Kommentera här: