Söndag.

Idag skulle vi ha tagit en promenad igen, men mitt "lilla" skavsår gjorde det omöjligt att gå på promenad idag. Så nu har jag tömt blåsan på vätska och hoppas på att det blir bra tills imorgon så vi kan gå imorgon istället. Sitter just nu och letar nya promenad/löpar skor. Viktigt att ha bra utrustning.
 
Tänkte däremot träna ur min bok, men Saga var inte med på dom noterna så vi satsar på det antingen imorgon eller tisdag beroende på vilken dag promenaden blir. Ska köra övningar och promenad varannan dag. Nu måste jag komma igång och inte bara se problem, annars kommer jag ingen vart. Tur jag har släkten att träna med. ♡
 
Så dagen har varit lugn. Mio och Benny har varit ute och sedan har vi pysslat på inne. Tog och gjorde lilla Sagas hand och fotavtryck i hennes första album. Var lika bra att få det gjort medans man kommer ihåg. Glöms lätt bort annars. Och medans vi gjorde det så fick Mio göra det också. Allt hans systrar gör ska även han göra. 
 
Imorgon kommer min donna hem. ♡ 
 
Nu blir det sova. Ska in till stan imorgon och fixa barret. Kommer bli skönt. Hoppas bara inte Elin stryper mig. Något hon brukar ha lust att göra då hon ser mitt hår på ena sidan pga mitt snurrande av håret. Hihi!  
 
 

♥ MADELEINE, MIO, SAGA & BENNY. ♥

Kommentera här: